Carolina Herrera 212 VIP подаръчен комплект VIII. за жени

Carolina Herrera 212 VIP подаръчен комплект VIII. за жени
Carolina Herrera 212 VIP подаръчен комплект VIII. за жени
Промоции
117,60лв.

Код: CHR03455 | в наличност повече от 4 бр.

парфюмна вода 50 мл. + тоалетно мляко за тяло 75 мл.

1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Carolina Herrera 212 VIP
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Carolina Herrera 212 VIP , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък
  • луксозна изработка
  • в практична кутия, която можете да използвате и след това

Състав

Вид аромат
Ориенталски
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Carolina Herrera

„Нося отговорност за съвременната жена – отговорност да се чувства уверена, модерна и най-вече красива.“ Думите на венецуелската модна дизайнерка Каролина Ерера се отразяват в идеите на марката, на която през 1980 година вдъхва живот и предоставя своето име.

Повлияна от международната култура и мода, Каролина Ерера се отличава с изключително личен стил още от самото начало. Вдъхновена от идеите на Диана Вриланд, легендарната модна редакторка на Vogue, дебютира със своя колекция в Метрополитън Клуб в Ню Йорк и получава признание от критиците. Скоро започва да облича Жаклин и Каролайн Кенеди, Лора Буш, а по-късно и Мишел Обама.

Марката влиза успешно в света на ароматите през 1988 година и представя първия парфюм Carolina Herrera. По-късно смайва обществеността с колекцията Carolina Herrera 212, която препраща към обичания Манхатън, както и с двойката дамски и мъжки аромати Carolina Herrera Good Girl и Bad Boy. Те, както и другите аромати и марката като цяло, са символ на лукс, елегантност и непреходност.

Оценка Carolina Herrera 212 VIP