Carolina Herrera 212 VIP

подаръчен комплект V.

Carolina Herrera 212 VIP подаръчен комплект V.
Carolina Herrera 212 VIP подаръчен комплект V.
подаръчен комплект V.
155,90лв

Код: CHR03104 | Повече от 20 бр. са в наличност

парфюмна вода 80 мл. + тоалетно мляко за тяло 100 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 29.08.2019 г.
Carolina Herrera 212 VIP
подаръчен комплект V. | 155,90лв

Състав

Вид аромат
Ориенталски
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Carolina Herrera

„Нося отговорност за съвременната жена – отговорност да се чувства уверена, модерна и най-вече красива.“ Думите на венецуелската модна дизайнерка Каролина Ерера се отразяват в идеите на марката, на която през 1980 година вдъхва живот и предоставя своето име.

Повлияна от международната култура и мода, Каролина Ерера се отличава с изключително личен стил още от самото начало. Вдъхновена от идеите на Диана Вриланд, легендарната модна редакторка на Vogue, дебютира със своя колекция в Метрополитън Клуб в Ню Йорк и получава признание от критиците. Скоро започва да облича Жаклин и Каролайн Кенеди, Лора Буш, а по-късно и Мишел Обама.

В света на ароматите марката успешно пробива през 1988 година и представя първия парфюм Carolina Herrera. По-късно обществеността е изумена от колекцията на Carolina Herrera 212, която взима името си от обичания Манхатън, както и от парфюмната вода Carolina Herrera Good Girl. И тя, както други аромати и марка като цяло, са символ на лукс, елегантност и непреходност.

Оценка Carolina Herrera 212 VIP

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!