Captain FawcettPrivate Stock комплект I. за мъже

Captain Fawcett Private Stock комплект I. за мъже
Captain Fawcett Private Stock комплект I. за мъже
комплект I. за мъже
104,90лв.

Код: CFW01357 | в наличност повече от 2 бр.

вакса за мустаци 15 мл. + олио за брада 50 мл.

1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Captain Fawcett Private Stock
Характеристика

Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът не може да липсва във вашия козметичен несесер.

Комплектът съдържа:

  • вакса за мустаци 15 мл.
  • олио за брада 50 мл.

Характеристики:

  • хидратира и не изсушава кожата
  • придава фин свеж аромат
  • прави брадата фина

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Captain Fawcett

Тази марка носи името на безстрашния едуардиански пътешественик и изследовател, капитан Пийбади Фосет. През 1905 г. той изчезва безследно в търсене на  мистериозните извори на река Убанги- един от основните притоци на Конго.

След около 92 г. по-късно на тавана на един дом е открит овехтял, стар куфар със силно ценно съдържание. Ставало въпрос най-вече за толетна чантичка ,пълна с най-различни балсами , мехлеми и масла, които Фосет и другарите му ползвали по време на приключенските си  експедиции. Освен това, в полуразпадналия се от пътуване багаж са били открити обемни дневници ,  в чиито страници са скрити очарователни истории за трудностите, постоянството  и куража по трудния път , както и подробен списък с екзотични съставки, от които капитана произвеждал гореспоменатите открития.

Благодарение на това днес сред предложенията на Captain Fawcett ще откриете наистина уникални продукти като „Moustache Wax“ ( мазило, предназначено за поддържане на мустаци), и „Beard Oil“ (успокоява, хидратира и подсилва брадата и кожата). Внимание заслужава и парфюмът „Fougère“ необичайно вдъхновяващ и изискан аромат за мъже с голямо „ M“.

Не е за учудване ,че козметиката Captain Fawcett бързо си спечелва огромно  признание и фенове, а продуктите й се използват от десетки знаменитости като DJ Симон Гарбър или моделът  Рики Хол.

Марката Captain Fawcett ще заинтригува всички взискателни господа, които желаят да подчертаят имиджа си джентълмен, не се задоволяват с малко, копнеят да пътешестват по света и да открият непознати досега красоти.

Оценка Captain Fawcett Private Stock