Calvin Klein Womenтоалетна вода за жени

3×
Calvin Klein Women тоалетна вода за жени
Calvin Klein Women тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
98,90лв.

Спестете 45%
30 мл.
54,60лв.

Код: CAK14986 | В наличност
1
СПИДИ
петък 25.09.2020 г.
Лично получаване
петък 25.09.2020 г.

Информация за парфюма Calvin Klein Women
Състав

Дамската тоалетна вода Calvin Klein Women е олицетворение на радостта от живота и дребните неща, които го правят красив.

  • свеж, цитрусово-цветен аромат
  • за силната и независима жена
  • чудесен през деня, особено в топлото време

Съставки на аромата
Още в началото ще Ви обгърнат свежите нотки на лимон, розов пипер и вкусни малини. В следващия момент ще усетите сърцевинните нотки на аромата, които са доминирани от акорди на роза, бял божур и портокалови цветове. Базовите нотки са на амброксан, кедър, мускус и тамян. Те свързват цялата ароматна композиция и й придават необходимата дълбочина, трайност и привлекателност.

История на аромата
Всички жени свързват в едно преживяванията си, опита си и начина, по който гледат на света. Именно този завладяващ поглед е уловен върху оригиналната опаковка на парфюма. Опитайте и Вие искрящия аромат, изпълнен с оптимизъм и сила, който идеално изобразява уникалността Ви. Тоалетната вода Calvin Klein Women е на пазара от 2019 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
малина, лимон, касис, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, роза, божур
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, мускус, амброксан, Incense
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Calvin Klein

Марката е основана през 1968 година от Calvin Klein (Келвин Клайн) с неговия бизнес партньор Barry Schwartz (Бари Шварц). През 80-те години Calvin Klein превръща обикновените дънки в дизайнерски атрибут на всеки гардероб, когато започва да бродира своето име на задния им джоб.

Чистите линии и простият стил на марката Calvin Klein са добре известни. Това важи и за парфюмите Calvin Klein, които са емблематични не само поради незаменимите ароматни композиции, но и съвършения дизайн.
Първите аромати възникват в края на 70-те години и до днес отразяват духа на времето, в което са сътворени.

В началото на 90-те години на пазара са представени революционните аромати Obsession и Eternity, които се превръщат в легенди и окончателно утвърждават позицията на Calvin Klein в света на парфюмите. Ароматите Calvin Klein се раждат в сътрудничество с водещи парфюмеристи от целия свят и под закрилата на една от най-големите водещи козметични компании Coty.

Оценка Calvin Klein Women