Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique парфюмна вода за жени

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique парфюмна вода за жени
Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique парфюмна вода за жени
100 мл.
157,00лв.

Код: BVL07384 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique
Състав

Открийте как ухае цветът на туберозата – мистичният символ на чувствеността. Белите цветя са вплетени в уханието на дамската парфюмна вода Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique, която съчетава в себе си цветно-плодови нотки със завладяващ резултат.

  • цветно-плодов аромат
  • за жените, които искат да бъдат прелъстителни
  • подходяща предимно за вечерно носене

Описание на аромата:
Изключителната тубероза е очаровала много култури през вековете със силния си аромат. Тя е великолепна и в аромата Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique, където се преплита с акорди от касис, ванилия и смирна.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
давана
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
тубероза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
смирна
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique