BvlgariOmnia Crystalline тоалетна вода за жени лимитирана версия Omnialandia

6×
Bvlgari Omnia Crystalline тоалетна вода за жени  лимитирана версия Omnialandia
Bvlgari Omnia Crystalline тоалетна вода за жени  лимитирана версия Omnialandia
65 мл.

Код: BVL07445 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Bvlgari Omnia Crystalline
Състав

Сияйната чистота и прозрачност на кристалите очарова и вдъхновява и парфюмеристите. И точно заради това се появява тоалетната вода за жени Bvlgari Omnia Crystalline – лимитирана серия Omnialandia. Кристалната бистрота е съвършено въплътена в нотките на цвят на лотос, които заедно с останалите съставки изграждат прелестна ароматна композиция.

  • деликатен дървесен аромат с цветни нотки
  • идеален за носене през деня и през летните месеци
  • лимитирана серия

Съставки на аромата
За първоначалното очарование на сетивата се грижат свежа круша наши и въздушни нотки на бамбук. След миг в главната роля влиза лотос, който внася чистото си, прозрачно звучене. В последната фаза акордите на балсово дърво ще ви пренесат в кремавите сфери и ще останат най-дълго с вас.

История на аромата
Ароматът Bvlgari Omnia Crystalline дължи появата си на световноизвестния парфюмерист Alberto Morillas (Алберто Морияс). Благодарение на него се появява ухание, нежно като докосване на венчелистче. Тази тоалетна вода в лимитирана серия е представена в красива опаковка с формата на 6-стенна призма. Тя е декорирана е с мотиви от лунапарк и извиква представа за вълнуващи преживявания.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бамбук
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
лотос
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
балсамово дърво
Вид аромат
Цветни, Водни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Omnia Crystalline4