Bvlgari Man Extreme

тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Bvlgari Man Extreme тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Bvlgari Man Extreme тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
Bvlgari Man Extreme тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.
тоалетна вода тестер за мъже 100 мл.

Код: BVL1191 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Bvlgari Man Extreme

Bvlgari Extreme е символ на елегантност, интензивност и дълбоко преживяване. Тоалетната вода за мъже разкрива харизмата на съвременния човек, използвайки уханията на цитрусови плодове и дървесни тонове. Бергамот от Калабрия, розов грейпфрут и необходима доза кора от кактус формират атрактивна и неустоима цялостност.

Греещо и силно ароматично ухание, в което ясно се изразяват кехлибар и фрезия. Само след миг усещате свежестта и близостта на Средиземно море, на което едва може да се устои. Bvlgari Extreme е едновременно чувственост и блян, които желаят предимно необикновените мъже, жадуващи за нещо необичайно.

Състав

база
бензоин, ветивер, дърво
глава
бергамот, кактус
сърце
кардамон, кехлибар, фрезия
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Bvlgari

Парфюми Bvlgari | "Булгари", основана през 1884 година в Рим, е луксозна модна марка с ясен италиански почерк. "Булгари" е вдъхновена от красотата на гръцкото и римското изкуство, което впечатлява нейния основател Сотирио Булгари.  Първият магазин  "Булгари" е отворен в Рим.  Парфюмите на "Булгари" се появяват през  1993 година. Те се харесват много и жънат голям успех, а серията Eau Parfumée au Thé Vert става голям хит.  В момента е популярна колекцията Bvlgari Omnia .

Menu