Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc одеколон унисекс

3×
Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc одеколон унисекс
Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc одеколон унисекс
75 мл.
95,70лв.

Код: BVL0044 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc
Състав

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc е елегантен аромат, подходящ както за мъже, така и за жени. С уникалния си състав създава несравнимо усещане за релакс, като същевременно предизвиква прилив на нова енергия и по този начин установява хармония между тялото и душата. Със свежия си полъх Eau Parfumée au Thé Blanc е перфектното допълнение към Вас за всеки един сезон.

В древни времена хората в Китай са използвали белия чай като естествен източник на антиоксиданти. По тази причина, а и заради тонизиращите му свойста, той е изключително популярен в целия свят. Количеството му обаче е ограничено, бере се само в течение на няколко дни през цялата година. С чистия аромат на Eau Parfumée au Thé Blanc ще се чувствате изключително позитивно и спокойно.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пелин
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бял чай
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус
Вид аромат
Цветни, Дървесни, мускусен

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc3