Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve тоалетна вода за мъже

3×
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve тоалетна вода за мъже
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve тоалетна вода за мъже
100 мл.
113,00лв.

Код: BVL3319 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve
Състав

Тоалетната вода Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve улавя силата и необузданата енергия на Атлантическия океан.

  • морско-дървесен аромат
  • за самоуверения и смел мъж
  • за ежедневно носене

Съставки на аромата
Ароматната композиция се основава на силни контрасти. Първо ще усетите вълна от свежест, в чиято основа са цитруси, салвия и водни нотки. Те постепенно се превръщат в морски тонове, допълнени в сърцето от противоположните по своята същност истински кехлибар и ябълки. Топлите дървесни акорди осигуряват хармоничен завършек, в който ще усетите пачули или бензоа.

История на аромата
Мъжката тоалетна вода Atlantiqve е знак на почит към океана и неговата безкрайна дълбочина. Тя също така изразява авантюристичната природа на мъжа, потапящ се в бурните му вълни. Ароматът е дело на парфюмериста Жак Кавалие (Jacques Cavallier) и излиза на пазара през 2017 г.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
морски нотки
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кехлибар
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
балсам, дърво
Вид аромат
Ароматни

За марката Bvlgari

Ароматите Bvlgari са истинско бижу в парфюмерията. Те са смесица между скъпоценност и ухание, отразяваща величието и очарованието на Средиземноморието. Тази италианска марка се отличава с новаторския си дух, с усещането за величие и майсторска работа с цветовете.

Марката Bvlgari води началото си от „вечния“ Рим, където е създадена през далечната 1884 г. В началото фирмата се занимава с бижута, а по-късно и с часовници. Първият парфюм Bvlgari излиза на бял свят през 1992 г. Оттогава луксозната марка създава серия успешни колекции, сред които Omnia, Man, Goldea и Splendida.

Парфюмите Bvlgari са израз на вдъхновението от особеностите на различните места по света и биоразнообразието. Те се изработват от най-добрите парфюмеристи в света, а флаконите са същински бижута.

Посланието на марката Bvlgari е да споделяме радостта от изработката на естествени скъпоценности.

Оценка Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve3