Burt’s Bees Baby Beeкозметичен комплект I. за деца

Burt’s Bees Baby Bee козметичен комплект I. за деца
Burt’s Bees Baby Bee козметичен комплект I. за деца
козметичен комплект I. за деца

Код: BUS0969 | Този продукт не е в наличност

подхранващ лосион за тяло 25 гр. + душ гел за тяло и коса 50 мл. + подхранващо масло за тяло 30 мл. + бебешка пудра 2 в 1 21,2 гр. + сапун 20 гр.

  • Състав
  • За марката
  • Оценка

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип комплекти
малка опаковка
Тип на скалпа
всички видове скалп
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Burt’s Bees

Грижете се за красотата си с помощта на натуралната козметика Burt´s Bees, дадена ни право от пчелите! Марката Burt´s Bees предлага изтински луксозни козметични продукти със съдържание на пчелно млечице, пчелен восък и мед. Тези натурални компоненти от света на пчелите се грижат перфектно за кожата на цялото ви тяло.
Burt´s Bees произвежда своите продукти от натурални съставки с помощта на много внимателни производствени процеси. Фирмата Burt´s Bees е създадена през 1980 г. в Мейн. Първоначално изработвала свещи от пчелен восък , а от 1991 г. започва да произвежда натурална козметика, която мигновено се превръща в хит. Сред предложенията на марката Burt´s Bees ще откриете кремове за лице с пчелно млечице, балсами за устни с мед, шампоани, подхранващи масла за тяло, кремове за ръце с пчелен восък, антиоксидантни кремове, дълбоко почистващи полинг продукти, озаряващи кремове и други уникални козметични изделия с ефекта на пчелните продукти.
Козметика Burt´s Bees не съдържа парабени и формалдехиди. Марката Burt´s Bees си сътрудничи с The Nature Conservancy, която се занимава със защитата на животинската среда и допринася за възстановяването на горската почва в Мейн.

Оценка Burt’s Bees Baby Bee