Burt’s Bees Baby Bee

козметичен пакет I.

Burt’s Bees Baby Bee козметичен пакет  I.
Burt’s Bees Baby Bee козметичен пакет  I.
козметичен пакет I.
30,90лв.

Код: BUS0969 | Повече от 20 бр. са в наличност

подхранващ лосион за тяло 25 гр. + душ гел за тяло и коса 50 мл. + подхранващо масло за тяло 30 мл. + бебешка пудра 2 в 1 21,2 гр. + сапун 20 гр.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
Burt’s Bees Baby Bee
козметичен пакет I. | 30,90лв.

Характеристика

Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на косата
всички видове коса

За марката Burt’s Bees

Грижете се за красотата си с помощта на натуралната козметика Burt´s Bees, дадена ни право от пчелите! Марката Burt´s Bees предлага изтински луксозни козметични продукти със съдържание на пчелно млечице, пчелен восък и мед. Тези натурални компоненти от света на пчелите се грижат перфектно за кожата на цялото ви тяло.
Burt´s Bees произвежда своите продукти от натурални съставки с помощта на много внимателни производствени процеси. Фирмата Burt´s Bees е създадена през 1980 г. в Мейн. Първоначално изработвала свещи от пчелен восък , а от 1991 г. започва да произвежда натурална козметика, която мигновено се превръща в хит. Сред предложенията на марката Burt´s Bees ще откриете кремове за лице с пчелно млечице, балсами за устни с мед, шампоани, подхранващи масла за тяло, кремове за ръце с пчелен восък, антиоксидантни кремове, дълбоко почистващи полинг продукти, озаряващи кремове и други уникални козметични изделия с ефекта на пчелните продукти.
Козметика Burt´s Bees не съдържа парабени и формалдехиди. Марката Burt´s Bees си сътрудничи с The Nature Conservancy, която се занимава със защитата на животинската среда и допринася за възстановяването на горската почва в Мейн.