Burberry My Burberry

подаръчен комплект IV.

Burberry My Burberry подаръчен комплект IV.
Burberry My Burberry подаръчен комплект IV.
подаръчен комплект IV.
98,90лв

Код: BUR6156 | Повече от 20 бр. са в наличност

парфюмна вода 50 мл. + тоалетно мляко за тяло 75 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Burberry My Burberry
подаръчен комплект IV. | 98,90лв

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Burberry

Burberry – култовата и чисто британска марка е буквално есенция в страната на своето възникване. В света на модата и парфюмите днес тя олицетворява вечната елегантност, изискан стил с позоваване на традициите.

Марката Burberry се заражда още през 1856 година, когато младият Thomas Burberry (Томас Бърбъри) започва да работи в магазин за облекло, предназначено за спорт и свободно време. Насочва се към разработване на нови материи и през 1888 година неговото откритие на непромокаем, но при това дишащ материал габардин е патентовано.

Практичните връхни облекла Burberry са оценени от експедицията на Roald Amundsen (Роалд Амундсен) на южния полюс. В Първата световна война офицерите носят шлифери, които се харесват и от цивилните. През 50-години марката става главен доставчик на британското кралско семейство.

Култовият символ на препускащ рицар върху кон и карираният десен вече много десетилетия са гаранция за първокласно качество, също както козметичните продукти и ароматите Burberry. Традиционните ценности на марката се крият във всеки един парфюм Burberry. И вие можете да изпитате очарованието на британската елегантност върху своята кожа.

Оценка Burberry My Burberry

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!