Burberry My Burberry Blackподаръчен комплект IV. за жени

Burberry My Burberry Black подаръчен комплект IV. за жени
Burberry My Burberry Black подаръчен комплект IV. за жени
подаръчен комплект IV. за жени

Код: BUR7012 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + тоалетно мляко за тяло 75 мл.

Подарък за вас
Безплатна доставка и чантичка за грим към покупката на Burberry над 100 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
  • Състав
  • За марката
  • Оценка

Състав

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Burberry

Burberry – култовата и чисто британска марка е буквално есенция в страната на своето възникване. В света на модата и парфюмите днес тя олицетворява вечната елегантност, изискан стил с позоваване на традициите.

Марката Burberry се заражда още през 1856 година, когато младият Thomas Burberry (Томас Бърбъри) започва да работи в магазин за облекло, предназначено за спорт и свободно време. Насочва се към разработване на нови материи и през 1888 година неговото откритие на непромокаем, но при това дишащ материал габардин е патентовано.

Практичните връхни облекла Burberry са оценени от експедицията на Roald Amundsen (Роалд Амундсен) на южния полюс. В Първата световна война офицерите носят шлифери, които се харесват и от цивилните. През 50-години марката става главен доставчик на британското кралско семейство.

Култовият символ на препускащ рицар върху кон и карираният десен вече много десетилетия са гаранция за първокласно качество, също както козметичните продукти и ароматите Burberry. Традиционните ценности на марката се крият във всеки един парфюм Burberry. И вие можете да изпитате очарованието на британската елегантност върху своята кожа.

Оценка Burberry My Burberry Black