Преминете към основното съдържание
Burberry Burberry for Women парфюмна вода за жени
Burberry Burberry for Women парфюмна вода за жени
Burberry Burberry for Women парфюмна вода за жени
глава
праскова, кайсия, касис, круша, зелена ябълка
сърце
мъх, жасмин, сандалово дърво
база
мускус, ванилия, кедър
Вид ароматПлодови, Цветни

Открийте аромат, който изглежда така, сякаш е създаден по мярка за вас. Дамската парфюмна вода Burberry for Women е елегантна, неподвластна на времето и естествено красива – също като вас. Именно този луксозен аромат перфектно пасва в мозайката на вашата индивидуалност.

  • топъл цветно-плодов аромат
  • за класическата елегантна жена
  • подходяща за деня, предимно в хладно време

Съставки на аромата
Уводът на парфюмната вода представлява неустоимо сочна смес от круша, праскова, кайсия, зелена ябълка и касис. След малко се включват акорди на съблазняващ жасмин, мъх и екзотичното сандалово дърво. Цялата композиция е построена върху сладка топла основа от ванилия, мускус и кедрово дърво, които придават на аромата дълбочина и рафинирана съблазнителност.

История на аромата
Burberry for Women е един от класическите аромати на британската модна къща Burberry. Също както и мъжкият ѝ еквивалент – мъжката тоалетна вода Burberry for Men – тя е олицетворение на британската любов към традициите и неповторимия чай на Лондон. Ароматът е пуснат на пазара през 1995 г.

Заинтригува ли ви този аромат? През 2019 г. марката Burberry реши да иновира дизайна на някои от своите парфюми. Поради тази причина може да се окаже, че флаконът или кутийката малко се различават от снимката. Въпреки това можете да сте сигурни, че ароматите на Burberry са запазили своята британска елегантност, неподвластна на времето.

BurberryBurberry for Women парфюмна вода за жени

29×
100 мл.
62,40лв.
53,04лв.с код women
Въведете кода в кошницата.
-15%

В наличност | 62,40лв. / 100 мл., вкл. ДДС | Код: BUR0150
1
Искам да науча повече за гравирането
СПИДИ
още утре четвъртък 22.02.2024 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 22.02.2024 г.