Bupi Baby Sensitive омекотител

Bupi Baby Sensitive омекотител
Bupi Baby Sensitive омекотител
1500 мл.

Код: BUP00307 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Bupi Baby Sensitive

Прекрасният аромат, който ухае от барабана на пералнята или от гардероба, е едно от предимствата след употребата на омекотителя Bupi Baby Sensitive. Още повече ще се влюбите във вашето облекло и кърпи, след изпирането им с този омекотител.

Характеристики:

  • идеален за пране на детски дрехи
  • не дразни нито чувствителна и страдаща от алергии кожа
  • омекотителят е подходящ за всички видове пране

Начин на употреба:
Дозирайте в отделението за омекотител. Информациите за правилното количество омекотите са посочени върху опаковката.

За марката Bupi

Детска козметика Bupi е изключително нежна, грижовна и щадяща към чувствителната детска кожа. Благодарение на естествените съставки, които се съдържат в козметичните продукти Bupi , кожата на детето ще бъде перфектно хидратирана, подхранена и мека при допир. Редовната употреба на детска натурална козметика Bupi е изключително полезна за чувствителната детска кожа, и с много благоприятен върху нея ефект.

От марка  Bupi, за вашето детенце можете да купите нежни измиващи пяни, сапуни, мокри кърпички, кремове против възпаления, млека за тяло или шампоани. Детска козметика Bupi не съдържа алергени, алкохол, оцветители или парафин. Всички продукти Bupi са хипоалергенни и дерматологично тествани.

Оценка Bupi Baby Sensitive