B.U. Tropical Passion подаръчен комплект I. за жени

B.U. Tropical Passion подаръчен комплект I. за жени
B.U. Tropical Passion подаръчен комплект I. за жени

Код: BEU02439 | Този продукт не е в наличност

парфюмиран спрей за тяло 200 мл. + тоалетно мляко за тяло 50 мл.

Информация за парфюма B.U. Tropical Passion
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект B.U. Tropical Passion със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • парфюмиран спрей за тяло 200 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 50 мл.

Състав

Вид аромат
Плодови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката B.U.

B.U. е накратко "Бъди себе си" или "да бъдеш себе си". Това е сравнително нова марка, която е покровителствана от гръцката компания  Sarantis Group. Тя е основана през 1930 г. в Истанбул (по това време Цариград )и в момента предлага широка гама от продукти - козметика, стоки за бита, хранителни добавки и т.н.

Парфюми, душ-гелове, део-спрейове... B.U. са предназначени за всички самоуверени и свободомислещи момичета. Аромати B.U олицетворяват страстта, вълнението и женската красота, при това отделните аромати представляват различни настроения. Специално внимание заслужава впечатляващия дизайн на опаковките.

От Sarantis Groups се гордеят с факта, че всеки техен нов продукт отговаря на най-строгите критерии за качество и отразява реалните потребности на клиентите. От началото на своето съществуване поставят силен акцент върху научните изследвания и развитието -работят с най-добрите експерти в своите области и си сътрудничат с редица международни научни институции. Козметика B.U. съдържа първокласни естествени съставки, което я прави не само безопасна, но и изключително ефектна. Въпреки че е на пазара от съвсем скоро, марката вече има многобройни фенове. Опитайте и ще разберете защо. B.U . ще се хареса на всички, които живеят според собствените си идеи, богати са на енергия и въображение, и желаят да се отличават от останалите.

Оценка B.U. Tropical Passion