B.U. Hidden Paradise подаръчен комплект II. за жени

B.U. Hidden Paradise подаръчен комплект II. за жени
B.U. Hidden Paradise подаръчен комплект II. за жени
28,90лв.

Код: BEU02437 | Повече от 5 бр. са в наличност

тоалетна вода 50 мл. + дезодорант 150 мл. + калъфка за мобилен телефон 1 бр.

1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание B.U. Hidden Paradise
Състав

Търсите идеалния подарък за любимата си жена, за сестра си или за майка си? Дамският парфюмен комплект B.U. Hidden Paradise със сигурност ще накара близките ви да се усмихнат.

Характеристики:

  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • дезодорант 150 мл.
  • калъфка за мобилен телефон 1 бр.

Състав

Вид аромат
Плодови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката B.U.

B.U. е накратко "Бъди себе си" или "да бъдеш себе си". Това е сравнително нова марка, която е покровителствана от гръцката компания  Sarantis Group. Тя е основана през 1930 г. в Истанбул (по това време Цариград )и в момента предлага широка гама от продукти - козметика, стоки за бита, хранителни добавки и т.н.

Парфюми, душ-гелове, део-спрейове... B.U. са предназначени за всички самоуверени и свободомислещи момичета. Аромати B.U олицетворяват страстта, вълнението и женската красота, при това отделните аромати представляват различни настроения. Специално внимание заслужава впечатляващия дизайн на опаковките.

От Sarantis Groups се гордеят с факта, че всеки техен нов продукт отговаря на най-строгите критерии за качество и отразява реалните потребности на клиентите. От началото на своето съществуване поставят силен акцент върху научните изследвания и развитието -работят с най-добрите експерти в своите области и си сътрудничат с редица международни научни институции. Козметика B.U. съдържа първокласни естествени съставки, което я прави не само безопасна, но и изключително ефектна. Въпреки че е на пазара от съвсем скоро, марката вече има многобройни фенове. Опитайте и ще разберете защо. B.U . ще се хареса на всички, които живеят според собствените си идеи, богати са на енергия и въображение, и желаят да се отличават от останалите.

Оценка B.U. Hidden Paradise