Skip to main content

BrushArtKIDS чантичка за деца

BrushArt KIDS чантичка за деца
BrushArt KIDS чантичка за деца
26,50лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: BRU03965
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Зарадвайте своето дете със собствена козметична чантичка, където ще може да съхранява дребни предмети. Козметичната чантичка BrushArt KIDS е точно толкова голяма, колкото да събере всичко, от което детето има нужда, било то на път или в банята у дома.

Характеристики:

  • практично затваряне с цип
  • просторна козметична чанта, идеална за дълги пътувания
  • предлага широка гама възможности за използване
  • качествен и устойчив материал
  • забавен детски дизайн
  • с любим детски мотив

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.