BrushArt Hair Hair Rings ластици за коса 4 бр

BrushArt Hair Hair Rings ластици за коса 4 бр
BrushArt Hair Hair Rings ластици за коса 4 бр
7,00лв.
Brown 4 бр.
Код: BRU1169 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Купете поне три продукта за грижа за косата и вземете 15% отстъпка. Отстъпката ще се приложи автоматично в кошницата и не се отнася за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание BrushArt Hair Hair Rings

Описание:

Еластичните ластици BrushArt Hair Rings са практически помощник за оформяне на всички типове коса. Спираловидната форма на ластика няма свързване и изработката е изключително щадяща за косата. При ползване той не скуби, не къса и не уврежда косата. С гладката си повърхност при поставяне и сваляне ластикът не заплита косата. Спираловидните ластици BrushArt Hair Rings са подходящ аксесоар, с който можете да оформите косата си за работа, за училище, за свободно време или за официален повод. Те придържат косата стегнато, но след разпускане не оставят никакви следи или отоци. Вземете ластиците BrushArt в различни цветове и направете прическата бързо, щадящо и стилово!

Характеристики:

имат спираловидна форма с гладка повърхност

изключително щадящи за косата

не заплитат, не късат и не скубят косата

придържат косата стегнато  

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Hair Hair Rings