BrushArtHome Salon масажно приспособление За коса

BrushArt Home Salon масажно приспособление За коса
BrushArt Home Salon масажно приспособление За коса
Ново
Промоции
18,90лв.

В наличност | Код: BRU04060
1
СПИДИ
още утре сряда 26.01.2022 г.
Лично получаване
още утре сряда 26.01.2022 г.

Можете да се почувствате като в ръцете на опитна фризьорка, която масажира скалпа ви при нанасяне на шампоана, дори и да миете косата си вкъщи. Масажният уред за коса BrushArt Home Salon ще ви помогне да се избавите от излишния себум, замърсяванията и остатъците от стилизиращи продукти много по-добре, отколкото само с помощта на пръстите. Освен това масажът е толкова приятен, че всеки път ще се наслаждавате напълно на момента.

Характеристики:

  • масажира скалпа при миене
  • отстранява излишния себум, замърсяванията и остатъците от стилизиращи продукти
  • осигурява по-добро разпределяне на шампоана и разпенване
  • подобрява кръвообращението на скалпа
  • с удобна дръжка
  • лесна поддръжка

Материал:

  • силикон

Начин на употреба:
Нанесете шампоан върху мократа си коса и с помощта на масажния уред BrushArt масажирайте скалпа, докато ви е приятно.

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.