BrushArt Cartoon Collection микрофибърна триъгълна гъбичка

BrushArt Cartoon Collection микрофибърна триъгълна гъбичка
BrushArt Cartoon Collection микрофибърна триъгълна гъбичка
10,90лв.

Код: BRU03721 | В наличност
1
Подарък за вас
С покупката на продукти BrushArt над 20 лв. ще получите безплатна гъба с формата на капка.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 10.03.2021 г.

Описание на продукта BrushArt Cartoon Collection

Погалете нежно лицето, като същевременно оформите перфектен завършек на грима. За това ще се погрижи гъбичката за нанасяне на грим от микрофибър BrushArt Cartoon Collection. Гъбичката с мека като памук повърхност е идеална за нанасяне на всякакви продукти под формата на пудра. В козметичната ви чантичка оттук-нататък винаги ще има аксесоар, който да създаде безупречен завършек.

Характеристики:

  • "гъбичка, изработена от много мек материал
  • идеална предимно за нанасяне на пудри"
  • нежно се плъзга по кожата, оставя приятно усещане
  • създава меки преходи и разнася продукта добре
  • връзка за лесно държане и нанасяне с 2 пръста
  • благодарение на компактните си размери, е идеална при пътувания
  • размери: 74 мм × 70 мм

Материал:

  • микрофибър

Начин на употреба:
Нежно разнесете пудрата върху лицето до постигане на желания ефект. Може да използвате гъбичката и за нанасяне на течни или кремообразни козметични продукти.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection