BrushArt Cartoon Collection ластици за коса

BrushArt Cartoon Collection ластици за коса
BrushArt Cartoon Collection ластици за коса
4 бр.
8,20лв.

Код: BRU03716 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 26.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание BrushArt Cartoon Collection

Опънатата в конска опашка коса е не само практична по време на спорт, но и изглежда изключително елегантно. Ластиците за коса BrushArt Cartoon Collection са идеалният избор за оформяне на такава прическа, защото ще предпазят косъма от накъсване, благодарение на спираловидната си форма.

Уникалният и деликатен към косъма дизайн гарантира, че като пуснете косата, по нея няма да има видими следи. Прозрачният ластик лесно се съчетава с всеки тоалет.

Характеристики:

  • ластици за удобно връзване на косата
  • спираловидната форма свежда до минимум увреждането на косъма
  • без метални части, за които косъмът да се закача
  • универсален прозрачен дизайн
  • материал: TPU

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection