BrushArt Cartoon Collectionластици за коса

BrushArt Cartoon Collection ластици за коса
BrushArt Cartoon Collection ластици за коса
Ново
4 бр.
8,20лв.

Код: BRU03716 | В наличност
1
Подарък за вас
Възползвайте се от 20% отстъпка на четки и аксесоари за коса BrushArt. Въведете кода ba20 в кошницата.
СПИДИ
вторник 3.11.2020 г.
Лично получаване
вторник 3.11.2020 г.

Описание на продукта BrushArt Cartoon Collection

Опънатата в конска опашка коса е не само практична по време на спорт, но и изглежда изключително елегантно. Ластиците за коса BrushArt Cartoon Collection са идеалният избор за оформяне на такава прическа, защото ще предпазят косъма от накъсване, благодарение на спираловидната си форма.

Уникалният и деликатен към косъма дизайн гарантира, че като пуснете косата, по нея няма да има видими следи. Прозрачният ластик лесно се съчетава с всеки тоалет.

Характеристики:

  • ластици за удобно връзване на косата
  • спираловидната форма свежда до минимум увреждането на косъма
  • без метални части, за които косъмът да се закача
  • универсален прозрачен дизайн
  • материал: TPU

За марката BrushArt

p>Козметични четки BrushArt | BrushArt, както самата марка подсказва, ще превърнат ежедневното гримиране буквално в изкуство. Тези четки са специално разработени за съвършено гримиране на лицето, очите и устните. Безгрешният грим изисква прецизност при нанасянето, която четките BrushArt постигат с използване на висококачествени материали.
Предлагането на марката BrushArt включва пълна гама козметични четки за всеки тип грим. Колекцията BrushArt Eye е фокусирана върху четки за гримиране на очи и вежди, колекцията BrushArt Face предлага четки за нанасяне на руж, пудри и фон дьо тен, а колекцията BrushArt Lip представлява четки за нанасяне на червила и гланц.

Оценка BrushArt Cartoon Collection