BrushArtCartoon Collection комплект за пътуване

BrushArt Cartoon Collection  комплект за пътуване
BrushArt Cartoon Collection  комплект за пътуване
Безплатна доставка
Разпродажба
Препоръчителна цена на дребно
17,50лв.

Спестете 37%
10,90лв.

Код: BRU03725 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 9.08.2021 г.
Лично получаване
понеделник 9.08.2021 г.

Описание BrushArt Cartoon Collection

Как да се събудим красиви? Решението е не просто лесно, но и симпатично. Комплектът за пътуване BrushArt Cartoon Collection съдържа маска за сън и тапи за уши, които ви гарантират безпрепятствена почивка по всяко време и навсякъде. С тези аксесоари ще изглеждате толкова симпатични, че никой няма да се осмели да ви събуди.

Характеристики:

  • комплект маска за очи и тапи за уши за спокоен сън
  • предпазва от светлина и шум от околната среда
  • изключително удобна и мека маска с нежна повърхност
  • гуменото покритие предотвратява плъзгането на маската, без да стяга
  • комплектът е идеален за пътуване

Материал:

  • маска – полиестер
  • тапи за уши – пяна

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Cartoon Collection