BrushArt Hair Rings Metalластици за коса 4 бр

BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
ластици за коса 4 бр
7,00лв.

  • BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
  • BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
Код: BRU1163 | В наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 22.10.2020 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 22.10.2020 г.

Описание на продукта BrushArt Hair Rings Metal

Описание:

Еластичните ластици BrushArt Hair Rings са практически помощник за оформяне на всички типове коса. Спираловидната форма на ластика няма свързване и изработката е изключително щадяща за косата. При ползване той не скуби, не къса и не уврежда косата. С гладката си повърхност при поставяне и сваляне ластикът не заплита косата. Спираловидните ластици BrushArt Hair Rings са подходящ аксесоар, с който можете да оформите косата си за работа, за училище, за свободно време или за официален повод. Те придържат косата стегнато, но след разпускане не оставят никакви следи или отоци. Вземете ластиците BrushArt в различни цветове и направете прическата бързо, щадящо и стилово!

Характеристики:

имат спираловидна форма с гладка повърхност

изключително щадящи за косата

не заплитат, не късат и не скубят косата

придържат косата стегнато  

За марката BrushArt

p>Козметични четки BrushArt | BrushArt, както самата марка подсказва, ще превърнат ежедневното гримиране буквално в изкуство. Тези четки са специално разработени за съвършено гримиране на лицето, очите и устните. Безгрешният грим изисква прецизност при нанасянето, която четките BrushArt постигат с използване на висококачествени материали.
Предлагането на марката BrushArt включва пълна гама козметични четки за всеки тип грим. Колекцията BrushArt Eye е фокусирана върху четки за гримиране на очи и вежди, колекцията BrushArt Face предлага четки за нанасяне на руж, пудри и фон дьо тен, а колекцията BrushArt Lip представлява четки за нанасяне на червила и гланц.

Оценка BrushArt Hair Rings Metal