Брокати за нокти и блестящи лакове за нокти

Брокати за нокти и блестящи лакове за нокти
Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
  •   2
Най-продавани

Как да оформим блестящи нокти

Очаква ви лятно парти, новогодишна нощ, раздяла със свободата или друго събитие, на което просто искате да заблестите? Заложете на лак за нокти с брокат, кристали или глитери за нокти. Ефектът им е мигновен и наистина впечатляващ. С какво можете да декорирате ноктите си?

Брокати за нокти

С помощта на брокатен прашец или глитери за нокти в кутийка можете да украсите, както целите нокти, така и само част от тях. Лесно е. Как се използват брокатите за нокти?

  • Сипете ги в прозрачен лак, разклатете и просто лакирайте ноктите с него. Можете да смесите с няколко нюанса брокат и така да направите оригинална цветна комбинация.
  • Друга възможност е най-напред да лакирате ноктите и докато са още мокри, да ги потопите в чашка с брокат. Така ще постигнете наистина интензивен блестящ резултат.
  • Или най-напред лакирайте ноктите и ги оставете да изсъхнат напълно. После нанесете лак само върху част от нокътя (например, само в края на ноктите, в стил френски маникюр). Много изискан резултат ще постигнете, ако оставите блестящ само един от ноктите – най-добре безименния.
  • Можете и само да посипете току-що лакираните нокти с кристали. Имате възможност да си помогнете с уред за избутване на кожички или друг плосък аксесоар, който да ви послужи като лопатка, с която брокатите и глитерите ще се нанесат лесно по ноктите.

Бляскав лак за нокти

  • Ще ви спести работа. Брокатът се съдържа директно в лака за нокти и работата с блестящия лак за нокти ще бъде много по-чиста.
  • С него няма да сътворите оригинален микс от отблясъци, както е с глитерите, но можете да избирате от богата скала нюанси – от наситено алени до цветове на дъгата с лек блясък или с металически финиш.
  • Можете да нанасяте блестящия лак директно върху нелакирани нокти или като финален пласт.

Нашият съвет: С помощта на лак с брокати или кристали можете да създадете и омбре нокти. Много красиво изглежда един цвят, който потъмнява към краищата на ноктите, а можете да включите и два различни нюанса.

Съществуват множество начини, по които да използвате кристали за нокти. Затова е най-добре да се ръководите от собствения си вкус. Допълнете с тях блестящата си визия или се отличете със семпъл вид. Подгответе се за това, че свалянето на лака с брокати ще ви отнеме повече време, затова не забравяйте за качествения продукт за отстраняване на лак. Гарантираме ви, че блестящите нокти със сигурност ще повдигнат настроението ви. Напред към тях!

Съвет за финал: Не пропускате да заблестите с брокати, при това не само за нокти? Опитайте и невероятния брокат за лице или червило с блестящи частици!