Brazil Keratin Iron Repair ултразвукова преса за третиране на увредена коса

4×
Brazil Keratin Iron Repair ултразвукова преса за третиране на увредена коса
Brazil Keratin Iron Repair ултразвукова преса за третиране на увредена коса
ултразвукова преса за третиране на увредена коса
140,00лв.

Код: BRK1435 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Brazil Keratin Iron Repair
Характеристика

Цъфтяща, увредена и стърчаща суха коса? Разделете се с нея веднъж завинаги. Ултразвуковата преса Brazil Keratin Iron Repair ще превърне косата ви в копринен воал и междувременно ще се грижи за нея.

Студената преса Brazil Keratin Iron Repair е предназначена за грижа за коса с увредена структура. В комбинация с подходящи продукти спомага за укрепване на външната структура на косъма, с което косъмът става защитен, здрав и блестящ. Благодарение на ултразвуковата технология пресата е идеална не само за използване с кератин, но и за нанасяне на боя и подхранващи терапии, действащи в дълбочина.

Характеристики:

  • студена технология за използване в комбинация с възстановяващи продукти
  • осигурява до 60% по-добро поемане на кератина, подхранващите терапии или боята
  • ускорява възстановяването на увредената коса и ѝ възвръща еластичността
  • изглажда косъма, омекотява косата и я прави блестяща
  • подхранва и подмладява косъма отвътре, подновява цвета
  • ефикасно предотвратява чупенето, увреждането и опадането на косата

Техническа спецификация:

  • честота на ултразвука: 28 500× / секунда
  • инфрачервена дължина на вълната: 690 nm
  • мощност 25–45 W
  • напрежение 220 V

Начин на употреба:
Върху измита и подсушена с хавлия коса, боядисана, обработена с кератин или подхранваща терапия, нанесете избрания продукт за грижа. (Най-добри резултати ще постигнете с козметиката за коса Brazil Keratin.)
Срешете косата добре, разделете я на части и обработете всеки кичур 3–5 пъти с ултразвуковата преса. След това оставете продукта да действа още 10 минути и продължете според упътването за конкретната процедура (с изплакване или без). Накрая изсушете косата със сешоар или я обработете по друг обичаен начин.

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Brazil Keratin

Козметика Brazil Keratin | Brazil Keratin е луксозна козметика за коса, с изключително високо съдържание на кератин във всички свои продукти. Марката Brazil Keratin използва извънредните регенеративни и грижливи качества на бразилския кератин, който е уникален със съдържанието на голямо количество хранителни вещества и витамини. Препаратите Brazil Keratin възстановяват здравето на косата, мекотата, блясъка и силата й. Тяхното ползване ще ви помогне да решите не само проблемите с увредената коса, но и с чувствителната кожа на главата. 
Широкият асортимент на марката Brazil Keratin включва ексклузивни продукти, които освен високо съдържание на кератин са уникални с включването на други нетрадиционни съставки, като шоколад, злато или арганово масло. Ексклузивната козметика за коса Brazil Keratin е идеална за домашна и професионална употреба.

Оценка Brazil Keratin Iron Repair4