Bottega Veneta Illusione балсам за след бръснене за мъже

Bottega Veneta Illusione балсам за след бръснене за мъже
Bottega Veneta Illusione балсам за след бръснене за мъже
100 мл.

Код: BTT00441 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Bottega Veneta Illusione
Състав

Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ѝ ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене Bottega Veneta Illusione Illusione е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си.

Характеристики:

  • регенерира и витализира кожата
  • предотвратява раздразнение на кожата
  • придава на лицето приятен аромат
  • допълва аромата от същата серия

Състав

Консистенция
балсам

За марката Bottega Veneta

Италианската марка Bottega Veneta е прославена с традиционната занаятчийска изработка на продукти от ръчно преплетена кожа. От своето основаване през 1966 год. тя въвежда нов стандарт за лукс и почти половин век по-късно предлага своя първи аромат. Парфюмите Bottega Veneta са непреходни и предназначени за изключителни жени и смели мъже. Отличават се с най-ценните и най-фини съставки от цял свят, които създават дълготрайно впечатление. Дизайнът на флаконите следва традициите на венецианското стъкло, неговата вечна красота и изкусна семплост.

Bottega Veneta комбинира изпипана занаятчийска изработка с усъвършенствани иновации и гарантира, че всеки продукт е не само красив, но и съвършено функционален. Естетиката на Bottega Veneta е изискана, чувствена и изключително лична. Марката почита индивидуалността, позволява на притежателя да разкрие своята вътрешна сила и увереност. Тя привлича всички, умеещи да оценят уникалната, луксозна и изтънчена италианска мода.

Оценка Bottega Veneta Illusione