Преминете към основното съдържание

Черна боя за коса

Насладете се на невероятно лъскава черна коса, с която ще заслепите всички около себе си. Независимо от това дали търсите боя за покриване на белите коси, дали искате да освежите естествено тъмните си коси или копнеете за радикална промяна, на notino.bg ще намерите най-добрите черни бои за коса от най-известните световни марки.

 

За да освежите черния цвят на косата си, ви препоръчваме да изпробвате нежните маски La Riche Directions, които, освен че боядисват, се и грижат за косата ви. Може да покриете идеално израсналите корени и първите сиви коси с помощта на спрея за израснали корени, а за пълна промяна на цвета, вземете перманентна черна боя за коса.

Ще ми отива ли черна коса?

Може би се притеснявате дали черната коса е точно за вас. Преди да решите дали да изпробвате тъмния цвят, ще ви е от помощ да знаете какъв е типът на кожата на лицето ви. Ако имате маслинова или порцеланова кожа, ще се получи добър контраст между нея и черната коса.

Не се страхувайте да се промените и експериментирайте с черното. Ще постигнете страхотна визия с правилен стайлинг, а доброто впечатление може да подсилите с контрастно червено червило!

пълен текст скрий текста