Bohemia Gifts & Cosmetics Monster

козметичен пакет I.

Bohemia Gifts & Cosmetics Monster козметичен пакет  I.
Bohemia Gifts & Cosmetics Monster козметичен пакет  I.
2 бр.
13,90лв.

Код: MDB0162 | Повече от 20 бр. са в наличност

Monster Borůvka душ гел и шампоан 2 в 1 250 мл. + Monster Jahoda душ гел и шампоан 2 в 1 250 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
Bohemia Gifts & Cosmetics Monster
2 бр. | 13,90лв.

Характеристика

Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Bohemia Gifts & CosmeticsЗарадвайте своите близки с луксозните подаръчни комплекти или самостоятелните продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics! Оригиналните продукти от чешки производител имат дългогодишна традиция и са много популярни! Уникалната козметика Bohemia Gifts & Cosmetics е произведена по традиционни изпитани рецепти.

Ексклузивни душ-гелове, шампоани, пяни за вана и ръчно изработени сапуни, съдържащи чисти билкови и плодови екстракти. Тези натурални екстракти имат грижовни и хидратиращи ефекти, освежават кожата и оставят приятно усещане върху кожата на тялото.

Козметиката на Bohemia Gifts & Cosmetics освен това има и омагьосващ аромат, който ще отпусне мислите ви и ще ви накара да се чувствате комфортно. Със сигурност ще оцените и красивите опаковки на продуктите, които изглеждат отлично и представително.

Асортиментът на чешката марка Bohemia Gifts & Cosmetics обхваща не само козметика за мъже и жени, но също така и за деца. Сред предложенията впечатляващи продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics със сигурност ше изберете и вие.