Bohemia Gifts & Cosmetics Botanicaподаръчен комплект III. (за всички видове коса ) за жени

Bohemia Gifts & Cosmetics Botanica подаръчен комплект III. (за всички видове коса ) за жени
Bohemia Gifts & Cosmetics Botanica подаръчен комплект III. (за всички видове коса ) за жени
Разпродажба
28,80лв

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MDB01677 | В наличност

душ гел 200 мл. + шампоан за коса 200 мл. + сапун 100 гр.

1
СПИДИ
сряда 1.04.2020 г.
Еконт
сряда 1.04.2020 г.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Тип кожа
за всички типове кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Bohemia Gifts & CosmeticsЗарадвайте своите близки с луксозните подаръчни комплекти или самостоятелните продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics! Оригиналните продукти от чешки производител имат дългогодишна традиция и са много популярни! Уникалната козметика Bohemia Gifts & Cosmetics е произведена по традиционни изпитани рецепти.

Ексклузивни душ-гелове, шампоани, пяни за вана и ръчно изработени сапуни, съдържащи чисти билкови и плодови екстракти. Тези натурални екстракти имат грижовни и хидратиращи ефекти, освежават кожата и оставят приятно усещане върху кожата на тялото.

Козметиката на Bohemia Gifts & Cosmetics освен това има и омагьосващ аромат, който ще отпусне мислите ви и ще ви накара да се чувствате комфортно. Със сигурност ще оцените и красивите опаковки на продуктите, които изглеждат отлично и представително.

Асортиментът на чешката марка Bohemia Gifts & Cosmetics обхваща не само козметика за мъже и жени, но също така и за деца. Сред предложенията впечатляващи продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics със сигурност ше изберете и вие.

Оценка Bohemia Gifts & Cosmetics Botanica