Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa

козметичен пакет II.

Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa козметичен пакет  II.
Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa козметичен пакет  II.
Ново
19,90лв

Код: MDB02379 | Повече от 5 бр. са в наличност

душ-гел с бира 200 мл. + пяна за вана с бира 200 мл. + шампоан за коса с бира 200 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 29.08.2019 г.
Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa
| 19,90лв

Характеристика

Ефект
подхранване, почистване
Консистенция
гел, пяна
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата
за всички типове кожа
Тип на косата
всички видове коса

За марката Bohemia Gifts & CosmeticsЗарадвайте своите близки с луксозните подаръчни комплекти или самостоятелните продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics! Оригиналните продукти от чешки производител имат дългогодишна традиция и са много популярни! Уникалната козметика Bohemia Gifts & Cosmetics е произведена по традиционни изпитани рецепти.

Ексклузивни душ-гелове, шампоани, пяни за вана и ръчно изработени сапуни, съдържащи чисти билкови и плодови екстракти. Тези натурални екстракти имат грижовни и хидратиращи ефекти, освежават кожата и оставят приятно усещане върху кожата на тялото.

Козметиката на Bohemia Gifts & Cosmetics освен това има и омагьосващ аромат, който ще отпусне мислите ви и ще ви накара да се чувствате комфортно. Със сигурност ще оцените и красивите опаковки на продуктите, които изглеждат отлично и представително.

Асортиментът на чешката марка Bohemia Gifts & Cosmetics обхваща не само козметика за мъже и жени, но също така и за деца. Сред предложенията впечатляващи продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics със сигурност ше изберете и вие.