Bohemia CrystalBohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers комплект IV. за жени

Bohemia Crystal Bohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers комплект IV. за жени
Bohemia Crystal Bohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers комплект IV. за жени
комплект IV. за жени

Код: BOH0838 | Този продукт не е в наличност

пила за нокти + пинсета + ножички за нокти

Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Bohemia Crystal Bohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers
Характеристика

Продуктът Bohemia Crystal Bohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers ви гарантира професионално оформени и красиво изглеждащи нокти.

Комплектът съдържа:

  • пила за нокти
  • пинсета
  • ножички за нокти

Характеристики:

  • осигурява професионален резултат
  • във всяка чанта и при пътуване
  • идеален помощник за съвършен маникюр

Характеристика

Тип комплекти
изгодна опаковка

За марката Bohemia Crystal

Bohemia Crystal или Bohemia Glass е търговска марка, която представя изделия от стъкло. Bohemia Crystal означава не само типично чешко оловно стъкло, но едновременно метод и характер на производство му.

Чешката стъкларска промишленост е с богата история и традиция, датиращи от Средновековието. Големият бум настъпва през 19-и век. Sklárny Bohemia са създадени през 1845 г. в сърцето на Европа, в люлката на чешката шестстотин годишна стъкларска традиция.

Bohemia Crystal е чешка марка, която преминава отвъд границите на страната и се прославя по целия свят. Bohemia Crystal - това не са само традиционни стъклени изделия, а разширяване на асортимента, производство на нови продукти, разработване на нови технологии и комбинация на традициите с иновациите.

Ръчното производство се допълва от модерни производствени методи. Новите технологии позволяват разширяване на асортимента, което доказва фактът, че на пазара се предлагат комплекти стъклени пили за нокти и пети, представляващи световна новост от Чешката република.

Оценка Bohemia Crystal Bohemia Swarovski Nail File,Tweezers and Nail Clippers