Bohemia CrystalBohemia Decorated Nail File пила за нокти

Bohemia Crystal Bohemia Decorated Nail File пила за нокти
Bohemia Crystal Bohemia Decorated Nail File пила за нокти
Препоръчителна цена на дребно
8,50лв.

Спестете 11%
пила за нокти
7,50лв.

Код: BOH0779 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Изберете безплатна кутия Discovery с мини парфюмни мостри в кошницата с покупката на гримове над 80 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
петък 29.10.2021 г.
Лично получаване
петък 29.10.2021 г.

Описание Bohemia Crystal Bohemia Decorated Nail File

Описание:

Стъклените пили със знака на "Bohemia Crystal" осигуряват правилната грижа за Вашите нокти! Стъклените пили "Bohemia" са най-качественият продукт на чешкия и световния пазар. Със своята повърхност значително се отличават от продуктите на чуждестранните фирми.

За производството на стъклените пили се използват най-модерните технологии, в комбинация с традиционни методи за обработка на стъклото. Продуктите се отличават, от една страна, с фина структура, а от друга страна, изпъкват с качеството на шлифовъчната площ с почти неограничен живот.

Пилите са изработени от т.нар. плоско стъкло, материалът не съдържа тежки метали или други нежелани елементи, които вредят на човешкия организъм. Повърхността на стъклените пили е фино и равномерно огрубена. Поради тази причина пиленето е ефективно, а едновременно с това и приятно на допир. Благодарение на деликатността на шлифовъчната площ стъклената пила заглажда ноктите и така действа срещу чупливостта и цепенето на ноктите. 

Сред предимствата на стъклената пила са нейният дълъг живот, деликатност, хигиеничност, твърдост и всестранност. Пилите със знака на "Bohemia Crystal" са известни в целия свят с високото качество на изработката си. Изработват се ръчно и са продукт на чешки производител.

Употреба:

След употреба можете лесно да измиете пилата под течаща вода. Нейната универсалност позволява употребата й върху естествени или изкуствени нокти. Можете да използвате пилата и за отстраняване на втвърдената кожа на ръцете и петите. 

За марката Bohemia Crystal

Bohemia Crystal или Bohemia Glass е търговска марка, която представя изделия от стъкло. Bohemia Crystal означава не само типично чешко оловно стъкло, но едновременно метод и характер на производство му.

Чешката стъкларска промишленост е с богата история и традиция, датиращи от Средновековието. Големият бум настъпва през 19-и век. Sklárny Bohemia са създадени през 1845 г. в сърцето на Европа, в люлката на чешката шестстотин годишна стъкларска традиция.

Bohemia Crystal е чешка марка, която преминава отвъд границите на страната и се прославя по целия свят. Bohemia Crystal - това не са само традиционни стъклени изделия, а разширяване на асортимента, производство на нови продукти, разработване на нови технологии и комбинация на традициите с иновациите.

Ръчното производство се допълва от модерни производствени методи. Новите технологии позволяват разширяване на асортимента, което доказва фактът, че на пазара се предлагат комплекти стъклени пили за нокти и пети, представляващи световна новост от Чешката република.

Оценка Bohemia Crystal Bohemia Decorated Nail File