Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint, паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес | notino.bg

Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint

паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес

Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес
Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес
Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint паста за зъби, защитаваща от зъбен кариес
100 мл.

Код: BLE1485 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за козметикатаBlend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint

Пастата за зъби Blend-a-med Anti-Cavity Fresh Mint предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.

Характеристики:

  • надеждно почиства зъбите
  • предпазва от зъбен кариес
  • грижи се за венците

Начин на употреба:
Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.

За марката Blend-a-med

Марката Blend-a-med ще ви гарантира перфектна устна хигиена! Пастите за зъби Blend-a-med осигуряват на зъбите комплексна защита и помагат за поддържане здравето на венците. Сред предложенията на марката Blend-a-med ще откриете не само високоефективни пасти за зъби, предпазващи от кариес, но също и избелващи пасти за естествено бели зъби, уникални спрейове за уста и любимите води за уста за свеж дъх и защита на зъбите от бактериите. Марката Blend-a-med е част от компанията Procter&Gamble , която е създадена през 1837 г. от производителя на сапуни Джеймс Гембъл и производителя на свещи Уилиям Проктър. Продуктите за зъбна хигиена Blend-a-med са познати и любими по целия свят. Подарете на зъбите си действително професионална грижа с марката Blend-a-med и ще омагьосвате вашето обкръжение с искряща усмивка и свеж дъх!

Menu