Biotherm Sun комплект (за тен)

2×
Biotherm Sun комплект (за тен)
Biotherm Sun комплект (за тен)
Промоции
30,80лв.

Код: BIO05898 | Повече от 5 бр. са в наличност

Biotherm Lait Solaire Hydratant хидратиращо мляко за тяло и лице SPF 50 200 мл. + Lait Oligo-Thermal хидратиращ лосион за след слънце за тяло и лице 200 мл.

1
Подарък за вас
Ще получите 15 мл. крем Aquasource с покупката на Biotherm продукти над 60 лв., а при покупка над 100 лв. ще получите и крем за тяло Life Plankton от 75 мл.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Еконт
петък 29.01.2021 г.
СПИДИ
понеделник 1.02.2021 г.

Описание на продукта Biotherm Sun
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Biotherm Lait Solaire Hydratant хидратиращо мляко за тяло и лице SPF 50 200 мл.
  • Lait Oligo-Thermal хидратиращ лосион за след слънце за тяло и лице 200 мл.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Ефект
предпазва от външните влияния
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!

Оценка Biotherm Sun2