Biotherm Eau Pureизгодна опаковка

Biotherm Eau Pure изгодна опаковка
Biotherm Eau Pure изгодна опаковка

Код: BIO05982 | Този продукт не е в наличност

Deo Pure Invisible рол-он с 48 часов ефект 75 мл.

Описание на продукта Biotherm Eau Pure
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Deo Pure Invisible рол-он с 48 часов ефект 75 мл.

Характеристика

Вид опаковка
рол он
Тип кожа
чувствителна, за всички типове кожа, aтопична и дерматична кожа
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!

Оценка Biotherm Eau Pure