Biotherm Aquapower

Biotherm Aquapower
Biotherm Aquapower
Безплатна доставка
Aquapower
43,90лв

Код: BIO05223 | Повече от 20 бр. са в наличност

Biotherm Aquapower хидратираща грижа 20 мл. + пяна за бръснене 50 мл. + почистващ гел 40 мл. + Aquafitness ревитализиращ душ гел 40 мл.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Biotherm Aquapower
Aquapower | 43,90лв

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Тип комплекти
малка опаковка
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката Biotherm

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!