Преминете към основното съдържание

РУТИННА ГРИЖА ОТ BIOTHERM, СЪЗДАДЕНА СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

РУТИННА ГРИЖА ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

Biotherm Life Plankton™


Открийте изключителните регенериращи характеристики на Life Plankton™ – микроорганизъм, произхождащ от френските Пиренеи. Нанесете върху чиста кожа на лицето регенериращия серум Life Plankton™ Elixir с високо съдържание на това вещество, което възстановява, укрепва и предпазва кожата.

След това допълнете ритуала си с хидратиращия балсам, околоочния крем или специалните ампули, за да постигнете максималния ефект на вашата грижа.

РУТИННА ГРИЖА ПРОТИВ БРЪЧКИ И СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

Biotherm Blue Therapy


Белезите на преждевременното стареене изискват ефективна анти-ейдж грижа. Започнете ритуала си с нанасяне на почистваща пяна и след това, за да постигнете максимален ефект, използвайте дневен и нощен крем Blue Therapy Red Algae Uplift, които страхотно се допълват, благодарение на различните си текстури. Ето защо те стягат кожата и изглаждат фините линии. Не пропускайте и продукта за специфичната и чувствителна кожа около очите.

Ако ви притеснят внезапни и неочаквани проблеми, свързани с кожата на лицето, опитайте и интензивната стягаща 28-дневна грижа.

РУТИННА ГРИЖА ЗА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО

Biotherm AquasourceХидратираната кожа е по-стегната и устойчива на негативните външни влияния, а освен това изглежда по-здрава. Biotherm предлага семпла рутинна грижа за интензивна хидратация. Задължителна част от нея е тоникът Biosource, който овлажнява кожата и премахва замърсяванията. Дневната и нощната ви грижа са от серията Aquasource, за която са характерни леката текстура и бързото попиване – използвайте последователно серума, дневния/нощния крем и околоочния крем.

РУТИННА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО ЗА МЪЖЕ

Biotherm Homme


И мъжката кожа на лицето заслужава да остане хидратирана, избавена от замърсяванията и регенерирана. Ето защо, освен почистващия гел, ежедневно трябва да използвате хидратиращата грижа Aquapower, която поддържа кожата подхранена и еластична през целия ден. С напредването на възрастта обаче, изключително важна е и регенериращата грижа от серията Force Supreme, която стяга кожата и се бори с белезите на стареенето.

Ако се бръснете редовно, ще оцените и успокояващия и хидратиращ балсам Ultra Confort.