Най-популярни колекции от BIOTHERM

От хилядолетия топлите извори във Френските Пиренеи са възхвалявани като “фонтан на младостта”. Векове по-късно биолозите от Biotherm успяват да разбулят тайната: LIFE PLANKTON™, микроорганизъм с изключителни регенеративни свойства.
Новият еликсир Life Plankton™ допълва ежедневния ритуал за младежки вид на кожата и в него се съдържа Life Plankton™ в най-висока концентрация.

пълен текст скрий текста

Преждевременното остаряване се нуждае от ефективна противодействаща терапия. Намалете фините линии и възстановете блясъка си с гамата продукти на Biotherm за всеки тип кожа. Открийте най-подходящия за вашите нужди  крем  Blue Therapy и просто проследете идеалните резултати.

пълен текст скрий текста

Хидратант за много суха кожа, който насища нуждата от хидратация, без да утежнява. Интензивните хидратанти на Biotherm омекотяват и подхранват кожата и й придават здрав вид. Aquasource осигурява грижа за суха кожа с ненадминати резултати, предназначен да противодейства на замърсяването и неговите негативните последствия върху кожата.

пълен текст скрий текста

Продуктите на Biotherm  включват във формулата си уникална спа съставка от термална изворна вода и предлагат цяла гама грижа за всеки тип кожа. Подхранете кожата на тялото с познатото мляко Lait Corporel и изпитайте невероятната гладкост на  хидратираната еластична кожа.

пълен текст скрий текста

Мъжката кожа заслужава да има здрав вид и да е хидратирана в борбата със стреса и замърсяванията, характерни за съвременното ежедневие. Открийте цялата гама продукти грижа за лице на Biotherm Homme с линията Aquapower  за ежедневна хидратация.

пълен текст скрий текста