Открийте крема Biotherm Cera Repair Barrier, който благодарение на съдържащите се серамиди и техния ефект подсилва и коригира защитната бариера на кожата, като по този начин ѝ осигурява успокоение, укрепване и по-здрав вид още от първото нанасяне.
 
 
1-ВА СТЪПКА: СЕРУМ LIFE PLANKTON
 
Life Plankton™ Elixir е серум против стареене, който се справя със специфичните проблеми на лицето без значение от възрастта или състоянието, в което се намира кожата. Този серум против бръчки предпазва, успокоява и регенерира дехидратираната кожа и подпомага възстановяването на клетките. За още по-добър резултат нанасяйте всеки ден, преди да използвате обичайния си крем за лице.
 
2-РА СТЪПКА CERA REPAIR
 
Искате ли да засилите ефекта от грижата си за лице? Опитайте крема Biotherm Cera Repair Barrier и серума LIFE PLANKTON™ ELIXIR против стареене. Общият им ефект подсилва кожната бариера и коригира кожата, увредена от агресивната градска среда. Кремът Biotherm Cera Repair Barrier укрепва кожата на лицето още от първото нанасяне, благодарение на серамидите и тяхното действие, а серумът Life Plankton™ Elixir против стареене е идеалното решение за възстановяване, стягане и изглаждане на кожата.
Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   60
  •   3
  •   2
Най-продавани