Bione Cosmetics Keratin Kofein козметичен комплект I. за жени

Bione Cosmetics Keratin Kofein козметичен комплект I. за жени
Bione Cosmetics Keratin Kofein козметичен комплект I. за жени
козметичен комплект I. за жени

Код: BCO0688 | Този продукт не е в наличност

Keratin + Kofein регенериращ шампоан 260 мл. + Keratin + Kofein регенериращ балсам 260 мл.

Описание Bione Cosmetics Keratin Kofein
Характеристика

Комплектът съдържа:

  • Keratin + Kofein регенериращ шампоан 260 мл.
  • Keratin + Kofein регенериращ балсам 260 мл.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
нормален скалп
Проблем с косата
мазна коса

За марката Bione Cosmetics

Марката Bione Cosmetics принадлежи към портфолиото на чешката компания Drogerex, която се занимава с производството, продажбата и дистрибуцията на козметика и дрогерийни стоки. Bione Cosmetics следва мотото си „силата е в простота“. В състава на нейните шампоани, кремове, душ-гелове, млека за тяло и др. , няма да откриете остатъчни съставки. Акцентира се върху функционалността, а не количеството.
Специално внимание заслужават продуктите , обозначени като „БИО“, които не съдържат силикони, парабени, алкилфеноли, петролни деривати или други потенциално вредни вещества. Поради този факт, козметиката може да се използва и от хора, страдащи от различни дерматологични проблеми.
Продуктите Bione Cosmetics са разработени на базата на най-новите научни познания и преди обявяването им на пазара, преминават през строги тестове за контрол( но никога върху животни). Натуралната козметика Bione Cosmetics е ефективна, безопасна и не на последно място щадяща към околната среда. Закупуването й също няма да съсипе вашия бюджет.
Марката Bione Cosmetics със сигурност ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда и търсят качество на разумна цена

Оценка Bione Cosmetics Keratin Kofein