Bione Cosmetics Cannabis

балсам за загрубяла кожа за пети

Bione Cosmetics Cannabis балсам за загрубяла кожа за пети
Bione Cosmetics Cannabis балсам за загрубяла кожа за пети
150 мл.
7,50лв.

Код: BCO0673 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Въведете код minus10bg в кошницата си, за да вземете 10% отстъпка от цялата си покупка над 150 лв. Отстъпката не е валидна за намалени продукти или при разпродажба.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 21.08.2019 г.
Bione Cosmetics Cannabis
150 мл. | 7,50лв.

Описание на продукта Bione Cosmetics Cannabis

Салициловият балсам за пети е наистина уникален продукт за грижа за загрубялата кожа на петите, краката, коленете или лактите. Омекотява, покрива и насища кожата със салицилова киселина, която постепенно отстранява грубата кожа в желаните места.

Ефекти:

  • премахва и омекотява загрубелите места по кожата

Съставки:

  • салицилова киселина
  • витамин Е
  • арганово, кокосово и рициново масло, пчелен восък – омекотяват
  • не съдържа парабени или петролни продукти

Начин на употреба:
Нанесете необходимото количество балсам върху загрубялата кожа и внимателно масажирайте, най-добре сутрин, и обуйте по-дебели памучни чорапи. Обработваната и овлажнена кожа през целия ден е в процес на омекотяване, и още вечерта се забелязва значителен резултат – част от загрубялата кожа се изтрива от чорапите и друга част от нея може лесно да се отстрани с помощта на топла вода и четка. Продължете така, докато не получите желаното омекотяване на загрубялата кожа.

Внимание:
Препоръчваме при прилагането на балсама да се ползват предпазни ръкавици за избягване на нежелани въздействия върху фината кожа на ръцете. Ако прилагате препарата без предпазни ръкавици, внимателно отстранете всички остатъци от балсама от ръцете със сапун, топла вода и четка. Ползвайте разумно, понякога и само колкото е необходимо. Не трябва да се употребява по начин, различен от предназначения. Съдържа салицилова киселина. Неподходящ за деца до 3-годишна възраст.

Характеристика

Активни вещества
арганово масло, витамин E, салицилова киселина
Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Bione Cosmetics

Марката Bione Cosmetics принадлежи към портфолиото на чешката компания Drogerex, която се занимава с производството, продажбата и дистрибуцията на козметика и дрогерийни стоки. Bione Cosmetics следва мотото си „силата е в простота“. В състава на нейните шампоани, кремове, душ-гелове, млека за тяло и др. , няма да откриете остатъчни съставки. Акцентира се върху функционалността, а не количеството.
Специално внимание заслужават продуктите , обозначени като „БИО“, които не съдържат силикони, парабени, алкилфеноли, петролни деривати или други потенциално вредни вещества. Поради този факт, козметиката може да се използва и от хора, страдащи от различни дерматологични проблеми.
Продуктите Bione Cosmetics са разработени на базата на най-новите научни познания и преди обявяването им на пазара, преминават през строги тестове за контрол( но никога върху животни). Натуралната козметика Bione Cosmetics е ефективна, безопасна и не на последно място щадяща към околната среда. Закупуването й също няма да съсипе вашия бюджет.
Марката Bione Cosmetics със сигурност ще се хареса на всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда и търсят качество на разумна цена