За марката Biolage

Професионална по същността си. Честна по убеждения. Такава е козметиката за коса Biolage, която използва за продуктите си растителни съставки и богатия опит на майстори фризьори. Продуктите Biolage се отличават с ефикасността си, дават чудесни резултати и в същото време щадят косата. 

 

Основател на марката Biolage е Арни Милер (Arnie Miller), който през 1990 г. решава да използва силата на природата за подхранване и защита на косата. Ценностите, които марката изповядва, са вяра в естествеността, устойчивостта, честността и в здравето. Поставя се изключителен акцент върху използването на натурални материали и опазването на околната среда. 

Още повече натурални съставки, рециклирани опаковки и екологично разградимо съдържание предлага колекцията Biolage R.A.W.  – real, authentic, wholesome. Тя е чудесен избор за всички, които държат на екологията и същевременно мечтаят за перфектна коса.

Наред с продуктите от колекцията Biolage R.A.W., клиентите обожават шампоана Biolage Essentials VolumeBloom, който придава обем и на най-фината коса, балсама Biolage  Essentials HydraSource, благодарение на който косата ще бъде перфектно подхранена, или серията Biolage Keratindose за чувствителна коса.

пълен текст скрий текста

Коса
Грижа без отмиване
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Маски за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Олио за коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Слънце и коса
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Фина коса
  • R.A.W.