Biolage RAW

Истинска, автентична, благодатна. Такава е козметиката за коса Biolage R.A.W., натуралната колекция на марката Biolage. Всички продукти от колекцията са щадящи към околната среда, в 100% рециклирани опаковки и с биологично разградимо съдържание. 

 

R.A.W. е съкращение от английските думи real, authentic, wholesome, които съдържат философията на колекцията. Real означава натурални съставки без сулфати, силикони и парабени. Authentic изразява прозрачността на съдържанието, тъй като за всеки продукт знаете точно какво съдържа и откъде идват отделните съставки. А wholesome? Благодатното действие, с чиято помощ косата ви ще бъде здрава и сияеща от красота.

В колекцията Biolage R.A.W. ще намерите грижа за всеки тип коса, например шампоана Biolage R.A.W. Uplift, който придава обем на косата, подхранващия балсам Biolage R.A.W. Nourish, който се грижи за сухата коса или маската с хума Biolage R.A.W. Uplift, благодарение на която косата ви ще получи обратно загубената си красота и жизненост.

Biolage R.A.W. е чудесен избор за всички, които не са безразлични към екологията и в същото време мечтаят за перфектна коса. Защото и косата иска да се храни здравословно.

пълен текст скрий текста

Най-продавани