Bioderma Sensibio H2O

почистващи кърпички за чувствителна кожа на лицето

Bioderma Sensibio H2O почистващи кърпички за чувствителна кожа на лицето
Bioderma Sensibio H2O почистващи кърпички за чувствителна кожа на лицето
Bioderma Sensibio H2O почистващи кърпички за чувствителна кожа на лицето
Bioderma Sensibio H2O почистващи кърпички за чувствителна кожа на лицето
25 бр.
15,90лв.

Код: BIR0822 | Повече от 20 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

бр
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марката Bioderma с минимална стойност 20лв. и ще получите подарък гъбичка за грим. В кошницата можете да изберете от няколко варианта.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 31.05.2019 г.
Bioderma Sensibio H2O
25 бр. | 15,90лв.

Информация за козметиката Bioderma Sensibio H2O

Ще оцените прочистващите кърпички Bioderma Sensibio H2O заради тяхната практичност на само при пътуване, но и при вашата ежедневна вечерна рутинна грижа за лицето.

Характеристики:

  • не дразни и не изсушава кожата
  • хидратира и подхранва кожата
  • ефективно премахва целия грим
  • придава на кожата свежест и тонус
  • може да се ползва и за чувствителна кожа

Начин на употреба:
Извадете кърпичка и леко изтрийте с нея грима и всички нечистотии. След употреба внимателно затворете, за да избегнете изсушаване на кърпичките.

Характеристика

Ефект
успокояване
Консистенция
кърпички
Тип на кожата на лицето
чувствителна

За марката Bioderma

Дермокозметиката Bioderma е създавана с отлично познаване на кожата и нейните биологични механизми. Този научен подход гарантира такъв състав на продуктите, който е точно насочен към различни типове или проблеми на кожата. Козметиката Bioderma не съдържа дерматологично вредящи съставки като парабени, фталати или формалдехиди. Съставът на всички продукти се състои само от чисти активни съставки, които се намират в самата кожа, и затова марката Bioderma гарантира отлична приемственост на своите препарати.

Всички продукти за грижа за лицето и кожата са преминали клинични проучвания и са разработени под надзора на експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. От своето създаването през 1970 година насам марката притежава няколко регистрирани патента. Например Bioderma Sensibio мицеларна вода е първата възникнала почистваща вода в историята и до днес тя се нарежда сред най-популярните. Продуктовата линия Bioderma Sébium от своя страна съдържа патентования Fluidactiv комплекс, който ефективно се бори срещу всички прояви на мазната и проблемна кожа.

В асортимента на марката ще откриете добре обмислена грижа за кожата на цялото тяло. И което е важно – Bioderma не предлага само временно облекчение, а решава винаги пряко причината за проблема. Предоставете и вие съвършена грижа на лицето и кожата си!