Bioderma Atoderm Intensive Baumeинтензивно успокояващ балсам за много суха чуствителна и атопична кожа

Bioderma Atoderm Intensive Baume интензивно успокояващ балсам за много суха чуствителна и атопична кожа
Bioderma Atoderm Intensive Baume интензивно успокояващ балсам за много суха чуствителна и атопична кожа
45,90лв.
500 мл.
Код: BIR1504 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 18.08.2020 г.
Лично получаване
вторник 18.08.2020 г.

Описание на продукта Bioderma Atoderm Intensive Baume
Характеристика

Интензивният успокояващ балсам Bioderma Atoderm Intensive Baume намалява сърбежа на чувствителната, много чувствителната и атопичната кожа. Възстановява естествения ѝ баланс и така предотвратява раздразненията.

Характеристики:

  • възстановява естествения баланс на кожата
  • предотвратява раздразненията
  • регенерира, укрепва и придава еластичност
  • успокоява и намалява желанието за почесване
  • омекотява кожата и предотвратява изсушаването ѝ

Основни съставки:

  • Skin Barrier Therapy™
  • цинков глюконат

Начин за нанасяне:
Нанасяйте 1-2 пъти на ден върху почистена кожа. Препоръчва се балсамът да се използва всеки ден както през спокойния период, така и във фазата на възпаление. При редовна употреба фазата на спокойствие се удължава, което носи по-голям комфорт.

Характеристика

Консистенция
балсам
Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа
Ефект
успокояване

За марката Bioderma

Дермокозметиката Bioderma е създавана с отлично познаване на кожата и нейните биологични механизми. Този научен подход гарантира такъв състав на продуктите, който е точно насочен към различни типове или проблеми на кожата. Козметиката Bioderma не съдържа дерматологично вредящи съставки като парабени, фталати или формалдехиди. Съставът на всички продукти се състои само от чисти активни съставки, които се намират в самата кожа, и затова марката Bioderma гарантира отлична приемственост на своите препарати.

Всички продукти за грижа за лицето и кожата са преминали клинични проучвания и са разработени под надзора на експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. От своето създаването през 1970 година насам марката притежава няколко регистрирани патента. Например Bioderma Sensibio мицеларна вода е първата възникнала почистваща вода в историята и до днес тя се нарежда сред най-популярните. Продуктовата линия Bioderma Sébium от своя страна съдържа патентования Fluidactiv комплекс, който ефективно се бори срещу всички прояви на мазната и проблемна кожа.

В асортимента на марката ще откриете добре обмислена грижа за кожата на цялото тяло. И което е важно – Bioderma не предлага само временно облекчение, а решава винаги пряко причината за проблема. Предоставете и вие съвършена грижа на лицето и кожата си!

Оценка Bioderma Atoderm Intensive Baume