Грим

Най-продавани

КАКВО Е ПРИРОДНА КОЗМЕТИКА?

Върнете се към природата и си подарете най-доброто, която тя предлага. Качествената 100% натурална козметика съдържа само чисти природни съставки с изобилие на витамини, хидратиращи вещества и антиоксиданти, които подкрепят и стимулират естествените функции на нашата кожа. Тя не съдържа синтетични вещества, като консерванти, изкуствени оцветители или парфюми, натуралната козметика не натоварва организма и опазва околната среда.

Изберете си от широката ни гама сертифицирана натурална козметика. Качествените шампоани с естествени съставки, боята за коса и другите натурални продукти за грижа за косата ще я подхранят и ще я направят блестяща. Натуралните пасти за зъби и бамбуковите четки ще направят усмивката ви сияйна. За перфектната ви кожа ще се погрижат натуралните кремове за лице, а продуктите за естествен грим и натуралната декоративна козметика ще подчертаят красотата ви.

Ние ви предлагаме невероятни естествени дезодоранти и натурални парфюми, които не дразнят дихателните пътища и кожата, но и естествени масла, като например аргановото или кокосовото масло, които ще ви изненадат с многостранното си действие.

При нас ще намерите най-добрата натурална козметика с качествени съставки от сертифицирани марки, като Weleda, Renovality, Burt's Bees, Schmidt's, Natura Siberica или The Organic Pharmacy.

Натуралната козметика изживява голям бум през последните години. Присъединете се към тази тенденция и изпитайте прекрасните ефекти на чистите природни вещества по своему.