BeYu

BeYu Cosmetics | BeYu - страст за грим . Марката BeYu е създадена през 1999 г. като част от козметичната група Artdeco . Тя е основана от експерта на пазара за козметика Helmut Baurecht . Неговата компания „BeYu cosmetics and more GmbH“ в момента е една от най-успешните производители на висококачествени козметични продукти в Европа.

Марката BeYu принадлежи към най-бързо разширяващите се марки. Най-вече защото предлага високо качество на умерени цени . Тя се продава в четири дузина страни. Седалището на марката е в Мюнхен и творчески екип работят в непосредствена близост с други отдели , което позволява на марката да реагира много по -бързо и гъвкаво на потребностите на пазара . Основната тайна на успеха на BeYu е страстта към козметиката. Марката BeYu е изцяло посветена на развитието на отлична декоративна козметика, която позволява на жените да подчертаят най-добрите си черти и да засилят личната си красота. Продуктите BeYu  се характеризират с изключителни свойства , винаги прецизно фокусирани върху нуждите на клиентите . Те предлагат напълно уникално съотношение цена - качество и по този начин позволяват достъпност до всяка жена.

Сред най-успешните продукти на  марката BeYu спиралата Unlimited Lashes, която осигурява видимо удължаване и сгъстяване на миглите с новаторска силиконова четка, сенки за очи Catwalk с допълнително фина текстура , благодарение на уникален производствен процес и  гланц за устни Star Gloss с подхранващи масла и витамини.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка BeYu.