Benefit First-Class Favesкомплект за пътуване за жени

Benefit First-Class Faves комплект за пътуване за жени
Benefit First-Class Faves комплект за пътуване за жени
комплект за пътуване за жени

Код: BNF00793 | Този продукт не е в наличност

Dandelion освежаващ руж 3 гр. + Total Moisture хидратиращ крем за лице 8,6 гр. + Dandelion Dew озарител в стик 5 мл. + Roller Lash спирала за удължаване и извиване на миглите 3 гр. + the Pore Proffesional основа под фон дьо тен 7,5 мл.

Подарък за вас
Поръчайте продукти над 90 лв. и изберете подарък от кошницата: чорапи, портфейл или модна чанта. Не забравяйте, тази оферта е лимитирана и важи до изчерпване на количествата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
  • Състав
  • За марката
  • Оценка

Характеристика

Вид спирала
за обем
Слънцезащита
без SPF
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация
Кога да се нанася
дневен
Тип комплекти
малка опаковка

За марката Benefit

Козметика Benefit | Продуктите на "Бенефит" са популярни не само сред знаменитостите в Америка, но и в повече от 30 страни по целия свят. Марката е позната на пазара с декоративната си козметика, продуктите си за грижа за кожата, както и със своите аромати. Първият бутик на близначките Жан и Джейн Форд - основатели на "Бенефит" - е открит през 1976 г. в Сан Франциско.
Марката се радва на голям успех не само заради качествените си продукти, а и заради оригиналния начин, по който сестрите Форд я въвеждат на пазара - „усмихнат” грим в „съблекалнята на закачките”. Потопете се в света на луксозната „усмихната” козметика. Основателите на "Бенефит" Жан и Джейн Форд казват, че „смехът е най-добрата козметика”.

Оценка Benefit First-Class Faves