Below the Belt GroomingFresh освежаващ спрей за интимните части

Below the Belt Grooming Fresh освежаващ спрей за интимните части
Below the Belt Grooming Fresh освежаващ спрей за интимните части
за мъже 75 мл.
15,50лв.

Код: BLT06527 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
вторник 21.09.2021 г.
Лично получаване
вторник 21.09.2021 г.

Описание Below the Belt Grooming Fresh
Характеристика

Продуктът Below the Belt Grooming Fresh щадящо се грижи за чувствителните части на тялото на мъжете и надеждно осигурява всекидневна интимна хигиена.

Характеристики:

  • придава дълготрайно усещане за свежест
  • ухае нежно

Състав:

  • вегански продукт

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Тип кожа
чувствителна, aтопична и дерматична кожа
Ефект
успокояване

За марката Below the Belt Grooming

Господа, насладете се на усещането за комфорт, чистота и свежест, където и да сте. Below the Belt Grooming™ предлага на активните и модерни мъже продукти за ежедневна грижа за най-важните мъжки части.

Марката Below the Belt Grooming for Men излиза на пазара във Великобритания през 2014 г. като революционен продукт. Дотогава сред продуктите за интимна хигиена за мъже нямаше такъв, който ефективно да се грижи за свежестта и сухотата на мъжката интимна зона. Някои мъже използваха за целта непрактични пудри или дори класическите дезодоранти.

Below the Belt Grooming™ говори открито за проблемите, с които мъжете се срещат ежедневно, и им предлага продукт, от който действително имат нужда. Благодарение на ефективността, качеството и практичността на продуктите си, марката Below the Belt Grooming се нарежда между специалистите по мъжка интимна хигиена. А всичко това е съпроводено от едно шеговито намигване.

Оценка Below the Belt Grooming Fresh