Преминете към основното съдържание

Урок: Секси вълни за Свети Валентин? Само с парна преса за коса!

6.02.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Искате поне за деня на влюбените да имате секси вълни, но супер правата ви коса казва твърдо „не“? Сигурно обаче още не сте пробвали парна преса за коса. Защото тя оформя страхотни къдрици дори и на тези, чиято коса предпочита през повечето време да стои права „като пирон“, или пък е прекалено фина и на нея нищо не се задържа.

Парната преса L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 хидратира и при навиване или изправяне не унищожава косата. Нагрява едновременно не само плочите на пресата, но и повърхностите от външната страна на уреда, така че косата е наистина добре нагрята и после вълните издържат дълго. Как да действаме?

Упътване за секси вълни:

  1. Налейте вода в парната преса L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 и я включете.
  2. Върху суха коса напръскайте хидратиращия спрей Kérastase Nutritive Soin. Освен така необходимата ви хидратация, осигурява и защита от топлина до 230°C.
  3. Разделете косата на части и започнете да оформяте вълни с парната преса L’Oréal Professionnel Steampod 4.0. При лицето винаги навивайте в посока навън, после продължете да редувате.
  4. Когато цялата ви коса вече е на вълни, я напръскайте с лака Shu Uemura Styling kumo hold и леко прокарайте пръсти през нея.
  5. За по-добро фиксиране и дефиниране на вълните изстискайте в дланта си малко от оформящия крем Shu Uemura Styling umou hold, разнесете и разпределете в косата.
  6. За да предотвратите излишното нежелано начупване на косата, нанесете по краищата и в средата по дължината хидратиращо регенериращо масло Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose.

За секси вълни в деня на влюбените ще имате нужда от

Вълните, създадени с преса за коса, изглеждат свежо и модерно. А в нашето видео ще откриете и подробно указание как да ги оформите. Не само за Свети Валентин!