Преминете към основното съдържание

Урок: Озарена грим визия за майка и дъщеря. Вдъхновете се една от друга!

7.05.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Обичате ли дъщеря ви да взема и използва вашите гримове? Върнете ѝ го и вижте какво има в нейната козметична чантичка, защото възрастта и красотата нямат граници. Затова подготвихме за вас свеж урок за грим, който да ви стои еднакво добре, без значение дали сте майката или дъщерята, и на който да можете да се насладите заедно.

Озареният грим се харесва на всяка възраст. Ако сте на двадесет, няма визия, която да изглежда по-добре от озарения грим. „В по-зряла възраст и с правилно избраните озаряващи кремообразни продукти също можете да си позволите glowy грим,“ казва гримьорката Михаела Охемова, която се погрижи за създаването на тази перфектна визия. „Тази визия ви озарява, подмладява и създава прелестен сочен вид.“ Как да я създадем?

Бъдете сочни

Как да създадем озарена визия за майки и дъщери

  1. Най-сочната кожа на лицето изисква порядъчна доза хидратация и озаряващ праймер
  2. После идва редът на озаряващ фон дьо тен, нанесен с четка или гъбичка. Озарете зоната под очите с коректор.
  3. Срешете веждите с четчица, дооформете ги с молив и фиксирайте със спирала за вежди
  4. По клепачите нанесете водоустойчиви кремообразни сенки за очи и втрийте до преливане. С черен молив за очи очертайте тънка линия плътно над миглите. Подчертайте ги с няколко слоя спирала. Ако очите ви са уморени, използвайте във вътрешното ъгълче на окото телесен или бял молив за очи. Прелестно отваря и озарява погледа.
  5. По изпъкналата част на бузите нанесете кремообразен руж и го втрийте с пръсти или четка. Така кожата на лицето ви ще изглежда свежо и естествено.
  6. За наистина сочни устни пробвайте червило с хидратиращ ефект  или гланц за устни

За бляскав грим опитайте и това

На озарения грим много подхождат плажни вълни

Съчетайте цялостната визия със същата прическа, защото плажните вълни са винаги добра идея. Разделете косата на секции, напръскайте със спрей за топлинно оформяне и после навийте отделните кичури на маша, винаги в посока навън от лицето. Накрая леко прокарайте пръсти през косата и напръскайте с лак за коса или спрей за обем.

За плажни вълни ще са ви нужни

Ще отпразнувате ли с еднакъв грим или стилизиране на косата Деня на майката? Можете да почерпите вдъхновение от нашето видео.